HVORDAN KAN DU GØRE EN FORSKEL?

Vi har gode ideer, massivt netværk og handlekraft. Vi mangler kapital til at videreføre det gennemtænkte, bæredygtige, aktuelle og vigtige projekt, som Karma Kajen er.

Når du bidrager til Karma Kajen er du med til at sikre, at Karma Kajen kan leve videre. Vi skal blandt andet have indkøbt nye kabler, optimeret vores lydanlæg, købe måltider til vores frivillige, lave nye arrangementer, der skaber opmærksomhed omkring humanitære katastrofer og rejser penge til nødhjælp. Alt det kan vi ikke gøre uden din hjælp. Vi har viljen, netværket og rammerne – du har muligheden for at støtte Karma Kajen og sikre, at vi kan blive ved med at udbygge og forvandle og forandre (kultur)livet i København.

Karma Koppen sælges i sæt af 2 styk til kr.250,-

Karma Coat er en lang termofrakke og kan købes for kr.500,-

Kopper og Coats kan købes når vi holder koncerter eller på Kayak Bar i åbningstiden. Det er årets bedste julegaveidé – især fordi overskuddet går til Red Barnet.

Karma Coat + Karma Cups

HVAD ER KARMA KAJEN

Karma Kajen laver mangfoldige kulturelle begivenheder med kant. Karma Kajen er en socialøkonomisk virksomhed. Det betyder, at når vi en dag får overskud på bundlinjen reinvesterer vi det i virksomheden eller donerer det til Red Barnet. Vi har opstartet et samarbejde med Red Barnet fordi det også skal give mening på et dybere plan at lave det, vi gør.

Karma Kajen bidrager til kulturscenen med koncerter og andre begivenheder med varierende æstetiske udtryk og en altid høj kvalitativ kaliber.

Vores events finder sted udenfor i sommerhalvåret og i vinterhalvåret har vi en række begivenheder indendørs.

’Garagen’ danner ramme for vores indendørs begivenheder. Garagen er en gammel ladestation for el-skraldebiler, som ligger bygget ind i granitten i Knippelsbro. Denne setting er ganske unik med sin placering lige ved vandet, i hjertet af København. Området er fredet og kombinationen mellem det rustikke og autentiske udtryk, man finder på stedet, og de historiske omgivelser, for eksempel Børsen, Christiansborg, Holmens Kirke og Nationalbanken, udgør i sig selv en kulturel oplevelse.

Karma Kajen er så at sige født med en helt særlig personlighed, der skal opleves. Den bidrager til kulturoplevelsen med god og afslappet stemning.

På Karma Kajen har vi tilknyttet et korps af kompetente frivillige, der hjælper med alt fra afvikling, over bartending og billettering til sceneopsætning og lydteknik. På den måde har vi bedre betingelser for at kunne rejse penge til Red Barnet og andre velgørende formål.

Vi er med på de større musikfestivaler i København som Copenhagen Jazz Festival, Copenhagen Blues Festival, Copenhagen World Music Festival og Spil Dansk. Men vi har også vores egen Cold Karma Festival, som er en udendørs festival, der bliver afholdt i starten af året i de mørke vintermåneder. Cold Karma Festival er rettet specifikt imod at aktualisere byrummet om vinteren, at skabe oplevelser og udvikling i de måneder, hvor Københavnerne ellers kun momentvis stikker snuderne frem fra vinterhiet. Derudover laver vi teaterfestivaler, Vandloppemarked, fredags-fyraftenskoncerter og en masse masse andet.

I støbeskeen ligger stand up, work shops, kammerkoncerter med foredrag om den klassiske musiks rolle i større politiske strømninger, børnekoncerter for flygtninge og uledsagede flygtningebørn og en masse masse masse andet.

Vi glæder os til at se dig!

SE PROGRAMKONTAKT OS
KARMA KAJEN

When you have more than you need

build a bigger table not a higher fence